Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Located in Bosques de las Lomas, Ahuehuetes Norte Apartment featured a monochrome scale interrupted by color accents provided by vegetation and subtle details in the furniture. The composition aspires to reflect a timeless space capable of providing comfort and sense for those who inhabit it.

Taking advantage of the length of the main space, the living room and dining room visually communicate and complement each other by their relationship with the terrace and the views to the outside, generated by large windows. The kitchen and dinning room is separated by a set of fine glass doors, which generates a convergence between the two spaces.

The exhibition of contrasts in the space are noted by materials such as marble and wood, concrete and steel, these materials come together to create a dynamic set that preserves a coherent color range and some details that contribute to a sensitive and balanced image.

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Ahuehuetes Norte Apartment by Taller David Dana

Spread the love
  • 2
    Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *